U kan onze leuke cadeaubon steeds ter plaatse aankopen of u besteld onze cadeaubon telefonisch, wij maken hem klaar, en u kan deze in het kapsalon afhalen op een door uzelf gekozen tijdstip.
Wenst u de waardebon per post te ontvangen, ook dat kan, na ontvangst van betaling sturen wij uw bestelling onmiddelijk en gratis naar u op.
U kan tijdens de bestelling ook voor deze "per post" bezorgingsoptie kiezen. KENMERKEN
Kapsalon DELY cadeaubonnen blijven onbeperkt geldig in tijd
Zijn cumulatief ( de waarde van meerdere bonnen mag voor dezelfde begunstigde worden samengvoegd )
Zijn gedrukt op hoogkwalitatief en milieuvriendelijk papier
Met waarde naar eigen keuze ( van min. 10,- tot max. 200,- met tussenwaarden van 5,- )
ALGEMENE VOORWAARDEN
De Kapsalon DELY cadeaubon is enkel geldig in kapsalon DELY te Knokke-Heist en de aangegeven waarde is in euro's, inclusief BTW.
Deze cadeaubon is niet tegen geld inwisselbaar, niet geldig voor andere personen dan de vermelde "Begunstigde", en enkel ter plaatse inwisselbaar voor producten en/of behandelingen naar keuze die door Kapsalon DELY worden aangeboden.
De Kapsalon DELY cadeaubon(nen) worden per post aan de schenker verzonden na ontvangst van betaling.
Kapsalon DELY cadeaubonnen zijn indien de totale waarde van het/de aangekochte product(en) en/of behandeling(en) hoger is dan de hoogste waarde van een cadeaubon en geschonken aan dezelfde vermelde "Begunstigde" cumulatief.
Indien de (cumulatieve) waarde van de cadeaubon(nen) lager is dan de totale waarde van het/de aangekochte product(en) en/of behandeling(en) dient het resterende bedrag bijbetaald te worden.
Indien de (cumulatieve totale) waarde van de cadeaubon(nen) hoger is dan de totale waarde van het/de aangekochte product(en) en/of behandeling(en) dan krijgt de vermelde "Begunstigde" een nieuwe standaard versie cadeaubon voor de restwaarde.

Voor een exclusieve en uniek gepersonaliseerde versie neemt u telefonisch contact of kom even langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.
Wil u onze leuke cadeaubon ( standaard versie ) bestellen, kom even langs of give us a call ! klik [ hier ]